Webiner: Horizon2020 KOBİ Aracı Programı Şartlarını Yerine Getirebilmek Adına İş Planımı Nasıl Geliştiririm?

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Ufuk2020 Programı’nda Türkiye Faz -II.” Başlıklı ve Ana Yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Teknik Destek Projesi  kapsamında  “KOBİ Aracı Programı Şartlarını Yerine Getirebilmek Adına İş Planımı Nasıl Geliştiririm?” başlıklı bir web wemineri gerçekleşecektir.  10 Aralık 2019, Salı günü saat 10.00’da başlayacak ve yaklaşık 2 saat sürecek olan web seminerine ‘Zoom’ yazılımını kullanarak canlı olarak bağlanılabilecektir.

Webinar Avrupalı uzmanlar tarafından yapılacak 20 dakikalık bir sunumla başlayacak ve sonrasında sık sorulan soruları da kapsayacak şekilde interaktif olarak ya da mail yoluyla iletilen sorulara cevap verilerek devam edecektir. Katılım için link aracılığıyla kayıt yapmanız istenmektedir. Bu bağlantı üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirmiş olan katılımcılarla etkinlikten kısa süre önce canlı yayına katılım sağlayabilmeleri için gerekli olan `Zoom bağlantısı` paylaşılacaktır.

İngilizce olarak gerçekleşecek olan web seminerinde, yazılı Türkçe soruların iletilebilmesi için Türk uzmanlar da web seminerinde yer alacaklardır.

Bu seminerden önce düzenlenen iki web seminerine ve ilgili sunum kayıtlarına proje web sitesi bağlantısı üzerinden ulaşılmaktadır; www.turkeyinh2020.eu

29 Kasım 2019
Öğrenci Destek Hattı