“Bilim Tarihiyle Gençler Geleceğe Işik Tutuyor” Proje Sözleşmesi

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-I Özel Çağrı kapsamında Samsun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’den Öğr. Gör. Emine Özlem DENGİZ’in proje koordinatörlüğünü yaptığı “İletişim ve İnsan Hakları Gençlik Topluluğu” adına hazırlanan “Bilim Tarihiyle Gençler Geleceğe Işik Tutuyor” isimli proje desteklenmeye uygun bulunmuştur. Proje sözleşmesini imzalamak üzere Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıya 18 Aralık 2019 tarihinde Öğr. Gör. Emine Özlem DENGİZ katılım sağlamıştır.

Proje kapsamında kardeş okul olarak seçilen Tekkeköy Güzelyurt Ortaokulu bünyesinde Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına kütüphane kurulması planlanmaktadır. Aziz Atik Fen Lisesi’nden gönüllü öğrencilerin de faaliyetlere destek vereceği projede birçok fiziksel aktiviteye ve sosyal etkinliklere de yer verilecektir.

30 Aralık 2019