Ufuk2020 ve MSCA Bilgi Günü

Ufuk2020 Programı kapsamında yer alan Marie Sklodowska Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Destekleri (MSCA) hakkında İstanbul’da Bilgi Günü düzenlenecektir. Araştırmacıların uluslararası ve sektörlerarası dolaşımına destek veren MSCA Alanı’nın  2020 yılı çağrıları hakkında detaylı bilgiler alabilmek üzere tüm araştırmacılarımız ve araştırma kuruluşu temsilcilerimiz, 10 Ocak 2020  günü Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenecek olan bu Bilgi Günü’ne katılım sağlayabilirler.

Programlar kapsamında, 5 Aralık 2019 günü açılmış olup 28 Nisan 2020’de kapanacak olan MSCA – RISE (Research and Innovation Staff Exchange) hakkındaki en güncel gelişmeler ve diğer MSCA çağrılarına dair detaylı bilgiler aktarılacaktır.

Notlar:

Etkinlik programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.

Sorularınız olması halinde [email protected] adresi aracılığı ile MSCA Türkiye Ekibine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: TÜBİTAK

05 Ocak 2020