“Kültür Ormanı” Proje Sözleşmesi

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-I Özel Çağrı kapsamında Samsun Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Mücahit YILDIRIM’ın proje koordinatörlüğünü yaptığı “Kültür Elçileri Gençlik Topluluğu” adına hazırlanan “Kültür Ormanı” isimli proje desteklenmeye uygun bulunmuştur. Proje sözleşmesini imzalamak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Bina Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya 08 Ocak 2020 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Mücahit YILDIRIM katılım sağlamıştır.

Proje kapsamında Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencileri kendi şehirlerinin kültürlerini/kültürel öğelerini diğer şehirlerden gelen öğrencilere tanıtacaktır. Ayrıca öğrenciler kendi aralarında spor müsabakaları düzenleyerek sporun kardeşliği adına kültürel birlikteliklerini pekiştirme fırsatı bulacaklardır. Yine kardeş okul olarak seçilen Tekkeköy Güzelyurt Ortaokulu bünyesinde kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenmesi planlanmaktadır.

21 Ocak 2020