Atölye Proje 2020 V1

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi, projelerin geliştirilmesi konusunda faaliyet göstermekte ve bu alanda üniversitemizin kapasitesinin geliştirilmesi için çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda, proje yazımı ve proje döngüsü yönetimi konusunda 22-25 Eylül 2020 tarihleri arasında 4 gün sürecek olan “Atölye Proje.2020.V1” adlı bir çevrimiçi eğitim etkinliği gerçekleştirilecektir.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, özel sektör ve Teknoloji Transfer Ofisi’nden deneyimli eğitmenlerin yer alacağı etkinlik programı aşağıdaki linkte verilmiştir.

Katılım için 21 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 13:00’e kadar aşağıda linki verilen başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Etkinlik zoom programı üzerinden gerçekleştirilecektir. Katılım linki kayıt olan akademisyenlerimize e-posta yolu ile gönderilecektir. Detaylı bilgi için Teknoloji Transfer Ofisi ([email protected], Dahili: 2604) ile iletişim kurulabilir.

Etkinlik programı için tıklayınız.

Başvuru formu için tıklayınız.

18 Eylül 2020