Proje Fikirleri Buluşması

TÜBİTAK tarafından Sosyal ve Beşeri Bilimler özelinde yeni oluşturulan 3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Destek Programı 30 Temmuz 2021 tarihinden itibaren başvuruya açılmıştır. 

Ülkemizde sosyal ve beşeri bilimlerde toplumsal fayda sağlanması amacıyla çıktı ve etki odaklı araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin destekleneceği programa ilişkin program detaylarını konuşmak ve proje fikirleri üzerinden programı tartışmak üzere Samsun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından üniversitemiz akademisyenlerine yönelik bir çevrimiçi buluşma etkinliği gerçekleştirilecektir. 

Programda ayrıca güncellenen taraflarıyla 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destek Programı ele alınacaktır.

Bu çerçevede 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü Saat 13:30’da gerçekleştirilecek olan 3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Destek Programı ve 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destek Programı Proje Fikirleri Buluşması etkinliğine sizleri davet ediyoruz.

Etkinliğe katılım için buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Etkinlik linki, kayıt olan katılımcılara 18 Ağustos Çarşamba günü Saat:11:00’e kadar e-mail yoluyla iletilecektir.

11 Ağustos 2021
Öğrenci Destek Hattı